GEOCACHING

CIRCUITS GEOCACHING

ITINERARI AMB GEOCAHING

Es tracta d’una excursió per realitzar amb GPS en la qual, per avançar, és necessari anar trobant diferents coordenades de pas.

Al llarg del recorregut hi ha un conjunt d’estacions – caixetes amagades-   que contenen les coordenades i pistes per arribar a la següent. El punt d’inici és a convenir, en el vostre establiment, les mateixes botigues, la plaça del poble, el restaurant….on es recullen les coordenades i pista per anar a trobar la primera estació, en aquesta les de la segona  i així succesivament fins a completar el circuit i retornar al punt d’inici.

El resultat és una excursió de distància determinada amb el seu interès cultural i natural més un complement lúdic d’aventura que certament agrada molt, tant als petits com als adults.

Les característiques del circuit són a convenir amb vosaltres: més llargues o més curtes, difícils o fàcils, per famílies o per adults amb experiència, temàtiques…

El geocahing és una activitat internacional amb més aficionats cada dia, i aquests circuits personalitzats tenen molt d’èxit. Són un molt bon reclam pel boca-orella.

Pots veure els circuïts que hem muntat: https://lesgpstories.wordpress.com/

Vols saber-ne més? Contacta’ns al 679982163 / info@ruralturistic.cat

Deixa un comentari