Opinions i comentaris

Aquí pots veure què pensen de les nostres excursions, cursos, assessorament de GPS, cursos individuals,…

 1. curs d’orientació d’ExcursionsiGPS molt útil, interessant i adaptat a les necessitats de les persones participants. D’especial interès per aquells que tenim coneixements parcials i dispersos en la matèria.
  Ideal per estructurar i sistematitzar el coneixements bàsics.

 2. He realitzat el curs d’orientació i GPS amb en Marc i la veritat és que ha sigut molt interessant i profitós. Molt recomanable tant per a gent que s’inicia com per gent que ja té una mica d’experiència en el tema.
  Moltes gràcies Marc

 3. Darrerament he realitzat el curs d’orientació amb ExcursionsiGPS, ha estat un curs molt enriquidor per aprofundir en nocions de cartografia i GPS. Recomano aquest curs a qualsevol persona que vulgui aprofundir en el coneixement i interpretació del territori.

  Moltes gràcies Marc!

 4. Darrerament he realitzat el curs d’orientació amb ExcursionsiGPS, ha estat un curs molt enriquidor per aprofundir en nocions de cartografia i GPS. Recomano aquest curs a qualsevol persona que vulgui aprofundir en el coneixement i interpretació del territori.

  Moltes gràcies Marc!

 5. Darrerament he realitzat el curs d’orientació amb ExcursionsiGPS, ha estat un curs molt enriquidor per aprofundir en nocions de cartografia i GPS. Recomano aquest curs a qualsevol persona que vulgui aprofundir en el coneixement i interpretació del territori.

  Moltes gràcies Marc!

 6. Dissabte dia 27 d´octubre vaig fer el curs d’autosuficiència amb el Marc. És un curs molt interessant per cualsevol persona que li agradi la muntanya tingui el nivel que tingui perque tot el que s’explica queda ben clar i és fácil de posar en pràctica.

 7. Dissabte passat vaig fer l’interessant curs d’autosuficiència en muntanya, impartit pel Marc, que segur em serà de molta utilitat davant d’imprevistos en les meves sortides a la muntanya.
  Gràcies Marc!

 8. Isabel Gomez Iglesias

  He hecho el curso de autosuficiencia impartido por Marc. Nunca me había planteado que pudiera pasarme algo en la montaña, más que disfrutar. El curso me ha servido, no solo para ser más precavida sino que gracias a la formación del curso, pueda salir airosa de pequeños percances. Cuatro conceptos bien explicamos y suficientes para personas con poco conocimiento en la montaña. Lo recomiendo. Saludos

 9. Hola !!
  Dissabte vaig assistir al curs d´autosuficiencia. El recomano a tothom que faci muntanya asiduament. Els coneixements que aprens durant tot el dia et poden treure de mes d´un ensurt.

 10. Hola,
  Aquest dissabte he realitzat el curs sobre autosuficiència que ha sigut molt profitós. Informació correctament impartida, i sempre disponible a resoldre els dubtes.

 11. Bon dia!
  som tres professores d’educació física i hem rebut una petita formació sobre els conceptes bàsics de l’orientació. Ens ha servit de molta ajuda i ens ha donat eines per poder realitzar diferents tipus d’activitats en una unitat didàctica d’orientació, esperem poder-ho aplicar amb els nostres alumnes ben aviat!
  Moltes gràcies Marc!

 12. El dia 3 de febrer vaig fer el CURS GPS NIVELL I, interesantissim hi ha que no tenia ni idea del funcionament del GPS i varem acabar trovant coordenades i tot.
  Destacar que el Marc es un CRAC fen el curs i te una paciencia extraordinaria i fa molt facil poder entendre el que explica.
  El recomano

 13. Hola a tothom!
  Vaig fer el curs de GPS el passat 3 de Març. Molt bé, va cobrir les meves expectatives i ara ja tinc tota la informació que em cal per fer virgueries amb el GPS i sobretot entendre’l bé. La introducció molt encertada per emmarcar-nos dins la cartografia i tenir 4 nocions bàsiques. La sortida de la tarda súper divertida i a més, en el meu cas, vaig utilitzar funcions del GPS que no les tenia en compte.
  En Marc molt eficaç i resol tots els dubtes que es tenen amb claredat.

  Genial, amb ganes de fer el pròxim!

 14. Buenas tardes,
  hice el pasado Sábado 27 de Enero el curso impartido por Marc, de GPS en la montaña. ES un curso muy interesante que te ayuda a entender y saber como funciona el GPS y tener más seguridad a la hora de ir a la montaña. La teoría suficiente para mi demanda y la práctica amena y divertida. Me ha parecido muy acertado-
  Gracias

 15. Santiago Lavín

  El curso de GPS, mapas y programas ha sido muy interesante. Ha estado bien estructurado y presentado y ha logrado, en mi caso, aclarar algunos términos que no tenía del todo claros. La parte práctica completa perfectamente la teoría impartida con anterioridad. Para recomendar.
  Gracias Marc,
  Saludos,
  Santiago

 16. Josep Corominas

  Curs més interessant del que em pensava. Vaig apendre molt més del que necesssito.

 17. Un curso muy completo la teoría la suficiente y completa pero sin agobiar y las practica muy chulas y divertidas el profe un 10 y la gente del curso fantásticas el próximo de orientación
  Gracia Marc Por tú paciencias
  Saludos
  Juan villalba

 18. Interessant curs de GPS, amb teoria i practica, ara toca practicar. El proper curs Orientació…

 19. gemmamanent@hotmail.com

  El disabte 27 de gener vaig gaudir del curs de GPS. En Marc t’ho explica de manera molt clara i amb exemples. La sortida de la tarda MOLT divertida. De segur que m’apunto a més activitats i cursos amb ell.

 20. Hola, el curs introductori als mapes digitals i GPS m’ha semblat excel.lent. Ben estructurat i molt ben presentat. En Marc, el professor, a més de saber-ne molt, ho sap explicar d’una forma clara, entenedora i molt amena. Cent per cent recomenable!

 21. Hola a tothom, he fet el curs d’iniciació a l’excursionisme i puc dir que m’ha agradat perquè és útil. En Marc ha sapigut transmetre els seus coneixements d’una forma didàctica i entenedora i contagia la seguretat que té ell mateix a la muntanya durant la ruta del diumenge.
  És molt recomanable per a tenir unes bases sòlides alhora de començar a fer les teves pròpies rutes i preparar les excursions.
  Pot ser la ruta del diumenge podria ser menys exigent si es que algú no ha grimpat mai.
  En resum, molt recomanable per a qui comenci en aquest mó.

  Salut i muntanya!!

 22. Bon dia! Aquest cap de setmana vaig fer el curs de muntanyisme i em va semblar molt interessant. Tot i que és una pinzellada global de diferents aspectes de la muntanya, et dona una bona formació general a l’hora de poder anar a la muntanya amb certa autonomia, i et proporciona varia informació i enllaços de consulta.
  Curs ben estructurat i organitzat, el fet de fer un dia més teòric i l’altre més pràctic penso que està ben compensat i t’ajuda a entendre coses i resoldre dubtes. El Marc ho fa molt fàcil i les seves explicacions són molt didàctiques i entenedores. Gracies Marc!

 23. Eduard Farré Bosch

  Trobo molt interessant aquest tipus de formació, m’ha servit per clarificar conceptes i separar el gra de la palla. El Marc ho ha fet molt entenedor amb exercicis pràctics que t’ajuden a agafar confiança. Ens ha indicat programes per treballar els tracks amb l’ordinador. Ara cal continuar treballant i connexir les moltes possibilitats que ens ofereix tot aquest entorn.

 24. Ha estat una jornada, per mi, molt interessant, atès que després de tenir des de fa més d’un any l’aparell (en un calaix), avui he trobat el desllorigador per començar a fer-ne ús. Jornada ben estructurada, entenedora i molt personalitzada.
  Fins una altra ocasió

 25. RICARD HERNANDEZ GONZALEZ

  Acabem de fer el curs de GPS amb el Marc i ha estat tot molt be, ha servit per treure’ns la por a l’aparell i començar a fer coses, ara tenim el repte dels programes i la baixada de tracks que encara no dominem però pel que fa al Marc estupendo.

 26. Josep Maria Anguera

  A finals del mes de maig va fer una formació sobre brúixola i mapes, a part de que el formador es molt “majo”, va ser una formació molt interesant i em va deixar molts temes bastant clars, encara que ara falta posar-ho en pràctica i el que fa falta per això es sortir a la muntanya i fer servir els estris i no tenir por de perdre’ns, ja que en veritat, mai ens perdem del tot.
  Com diu en Antonio mes avall, potser el tema de la triangulació la podríem haver aprofundit una mica mes, ja que a mi, al igual que a ell em va costar una mica i crec que es un tema força important.
  I, repeteix-ho, el formador molt “majo”.
  Gràcies,

 27. Curs molt i molt interessant. Util per l activitat a muntanya, per adquirir seguretat i llibertat.
  Teorica extensa al mati on s aprenen moltes curiositats, practica a la tarda on es poden resoldre els dubtes.
  Monitor amb complert coneixament del tema i amb totes les respostes a les preguntes.
  100×100 recomenable

 28. Carlos García

  Vaig realitzar el curs d’orientació i la veritat és que el curs ha sigut molt recomanable. La part teòrica bastant extensa i completa, tot i que jo tenia algun coneixement teòric però, vaig aprendre coses noves. La part pràctica molt bé, tant pels continguts i l’excursió en si com per les explicacions del Marc.
  Per fi he après a utilitzar la Brúixola! Gràcies!

 29. Curs d’orientació amb mapa i brúixola.
  Curso muy interesante y bien hecho! Profesor, material y explicación, todo perfecto!
  Me apunté al curso para aprender a utilizar la brújula y poder leer un mapa para poder hacer con seguridad y autonomía una ruta en la montaña y estoy la verdad muy contento. Clase práctica intensa y con ejercicios que me han gustado mucho. Quizá en la teoría hizo falta hacer algún ejemplo de triangulación que fue lo que más me costó luego en la práctica.
  Un saludo!
  Antonio

  • Muchas gracias Antonio por el comentario. Celebro que te gustó el curso. Me apunto lo de triangulaciones y pondré un par de diapositivas en la siguiente presentación.
   Grácias y saludos.

 30. He realitzat el curs de muntanyisme i he quedat molt satisfet. El primer dia orientació i una bona excursió aprenent i practicant sobre la marxa.
  El segon dia pujada a les Agudes per la cresta dels Castellets. Pràctiques amb cordes, cintes, cordinos… Material de fortuna per utilitzar en diverses situacions. Gestió del risc
  Hagués sigut ideal fet nit per aprofitar més el temps. Tots els conceptes molt ben explicats i les excursions molt maques. Se m’ha fet curt!
  De veritat, molt recomanable!!

 31. Referent al curs d’Autosuficiència a la Muntanya de l’abril del ’17
  Molt bé. Recomanable.
  La part teòrica molt extensa, massa per fer-la en 4h. Jo preferiria 5h i fer un petit descans. La pat pràctica molt bé, el Marc resol tots els dubres i està molt atent.
  Jo estic molt satisfet
  Per cert, no trobo l’app MY112

 32. He fet el curs d’autosuficiencia a la muntanya i l’he trobat d’allò més interessant. La teórica potser un pel massa llarga però entenc q es necessària. La part pràctica estupenda, ara se fer una camilla, un quecolet, baixar i pujar amb un dinàmic i puc ajudar dintre de les meves possibilitats als companys.

 33. He realitzat aquest passat mes de març-17 el curs de GPS. Pel que fa a la part teòrica em va semblar molt ben estructurada i entenedora. Esperava que la part pràctica fos més complerta, hagués volgut trastejar molt mes amb el GPS, i posar en practica mes opcions i treballar una mica amb els programes de ICGC Vissir. Crec que es un curs basicament introductori.

  • Al ser un curs en grup s’han de donar les bases del GPS, dels mapes i dels programes. A part de pràctiques simulant excursions i navegació. Explicar cada programa podria durar gairabé un dia. Ja que cada un dels programes explicats tenen múltiples funcions. Per això recomenem a partir de la base donada al curs, remenar els programes i anar apuntant els dubtes. Aleshores fem un dia de dubtes i serà com millor per aprendre les possibilitats dels programes. I recordeu que qualsevol dubte restem a la vsotra disposició.

 34. Hice el Curs GPS del 25 marzo 2017. Es un curso muy interesante que combina la teoria con la practica y me ayudará a avanzar en mis conocimientos. Sin embargo, me hubiese gustado tener una horita para poder preguntar sobre los diferentes menús y sub menús del GPS, saber si es mejor poner el track norte arriba o track arriba (por ejemplo), por qué cuando pongo un track en el mapa solo me da la opcion de IR y todas las incertidumbres que tengo relativas al dispositivo que llevo ya un año utilizando! Marc, volveré!!

 35. Després de realitzar el curs de GPS, he pogut trobar una cova amb la pràctica que vam realitzar en el curs de com introduir coordenades.
  Estic molt satifesta amb el curs, el trobo molt complet i Marc fa que sigui fàcil d’entendre.

 36. Hem fet el curs de GPS i a superat les nostres expectatives. La teoria es suficient i en Marc la fa prou entenedora. Per la tarda la pràctica molt divertida.Totalment recomanable. Ben segur que en farem mes.

 37. Vaig fer el passat dissabte el curs de GPS mapes digitals i programes amb ExcursionsiGPS. Em va semblar molt interessant perque combina la teoria amb la practica, tot d’una manera amena i entenedora. Es un curs molt recomanable.

 38. El passat dissabte 4 de febrer vaig fer un curs d’orientació a la muntanya que em serà de molta utilitat en les properes sortides. La veritat és que no m’imaginava que en trauria tant de profit a una brúixola i un plànol. El curs va ser teòric i pràctic. Tot molt ben estructurat i et dóna nocions clares de com calcular distàncies, graus, interpretar mapes, etc.
  Si sou dels que sempre aneu amb un/una guia i no teniu ni idea de com moure-us per la muntanya sols o bé, com orientar-vos en cas de boira, foscor, etc, és el curs ideal! L’instructor un 10! Objectiu aconseguit.

 39. Ahir dissabte 4 de febrer vaig fer el curs d’orientació amb mapa i brúixola amb en Marc Lucas…una maravella! Tant el curs com l’instructor! El curs és d’una utilitat enorme (per no dir bàsica) a la muntanya, i la manera d’explicar els coneixements d’en Marc és ideal. 100% recomanable! Moltes gràcies per la lliçó rebuda. Impacient per fer més cursos!

 40. El curs fet dissabte molt interessant, m’ha aclarit alguns conceptes d’orientació amb gps que no tenia clars i ha estat molt amè. Molt bé ExcursionsiGPS com ens ho has explicat. Molt recomanable pels que ens agrada la muntanya.

 41. El curs de gps molt interessant i amè. Ara ja tinc les nocions bàsiques per saber quin gps comprar i com funciona. Penso que ha de ser un company més a la muntanya. La gent del curs també molt maca.

 42. Interessant curs el de GPS, personalment coneixia eines amb el mòbil que m’han estat de gran utilitat però tot el què desitjava conèixer del GPS m’ha quedat claríssim, les sortides a camp i la part teòrica, molt amenes i útils. També vaig fer el curs de brúixola i per un senderista crec que és totalment necessari, a mi personalment m’ha estat de gran utilitat, he de dir també, que hi he posat voluntat en la pràctica a muntanya. Quan tinc dubtes, consulto els apuntos i a fer quilòmetres!!

 43. Va ser un curs molt interessant ja que ens va permetre iniciar-nos en el món del mapa i la brúixola. L’instructor és un bon comunicador que s’adapta a tots els nivells de capacitats orientatives dels participants. Ara només ens falta posar-ho en practica!!

 44. Molt content amb el curs d’orientacio amb mapa i bruixola, ben estructurat, amb una part teorica a l’aula, i una part practica a camp on practicar tots els coneixements basics per entendre com utilitzar aquets dos elements tan simples aparentment.
  Totalment recomanable

 45. Molt ben organitzat i planificat el curs d’orientació amb brúixola a la muntanya. Amb ganes de fer més cursos!!!

 46. Hola,
  Volia agrair la explicació i la informació aportada per ExcursionsiGPS en el curs d’orientació amb brúixola i mapa. Totalment recomanable perquè també té una part pràctica on apareixen els error més comuns i així s’aprèn més.

 47. Vanesa Seriña Esteban

  Les millors classes de natura són a natura! No coneixíem aquesta zona de la Serra de Busa al solsonès, ens ha encantat i de ben segur no hagués estat el mateix sense les aportación de flora, de geologia i de química i d’història que es van aportar i amb un gran valor afegit pel que fa també a les explicacions dels usos del bosc del ben sabut Josep.

  Estem molt agraïdes de les experiències compartides i del caire familiar i relaxat! Restem impacients per la proper sortyida!! a veure si cau una mica més a la vora jeje

 48. Referent al GPS tot ok i la resta tambe pero a les hores manca unaltre curs per practicar am el PC i GPS baixar mapes de Internet dissenyar sortides copiar traks pasar los al GPS . Cercar un punt a partir d’unes coordenades esta be pero esta mes enfocat al joc del geocaching Ok i gracies per tot

 49. Estic molt content amb el curs d’orientació. El curs abarca molta informació útil, que penso posar en pràctica ben aviat!

 50. Mònica Perramon Valls

  Vaig participar el diumenge passat a l’excursió geològica a Montserrat i va ser una experiència molt satisfactòria. Vaig poder compartir grans paisatges amb altres amants de la muntanya, a més d’ampliar de la mà d’un expert, els meus coneixements sobre geologia i botànica. Una excursió molt ben organitzada. Val molt la pena!

 51. Laura Robles Perea

  El dissabte 12 dde MArç vaig fer el curs de lectura de mapes amb excursionsiGPS.

  Molt ben oranitzat. Molt bona ajuda amb la logística.
  Durant el curs rep Informació molt útil.
  Després tens accés a uns enllaços per acabar de completar la informació que també estàn molt bé.
  En resum, una bona experiència.

 52. El passat 13 de Febrer de 2016 vaig fer els curs d’orientació amb mapa i bruixola. En la era digital crec que és importantissim saber utilitazar eines analogiques com la bruixola i el mapa! Mai saps quan necessitaras fer-ho servir.
  En un sol dia vam aprendre tot el necessari per orientar-nos. Ho recomano 100%!

 53. Familia Mora Mas

  Vàrem fer la ruta dels Bandolers amb excursionsiGPS i els seus fillets i va ser una experiència enriquidora i familiar molt recomenable per coneixer Taradell i el Bandolerisme català dels segle XVII… Ens vau fer sentir com a casa i us ho agraïm molt! Un petó per tots

 54. EDUARDO MARCUELLO PEREZ

  El pasat 30 de Gener vaig fer un Curs amb excursionsiGPS i em va agradar molt. Vaig apendre coses importants de l’ ús del GPS en les meves rutes que és difícil aprende-les mirant només les instrucciones, que no solen explicar res de res o no s’enten. Recomano molt el curs a tothom que vulgui anar segur per la muntanya amb el GPS.
  Salut.

 55. Molt satisfeta amb l’excursió del passat 23 de gener 2016, amb una ruta molt instructiva sobre la geologia del tels voltants de Tavertet. En Josep Sobrino ens va fer una bona descripció de tota la litologia. (gracies)
  I amb quan a excursionsiGPS, molt contenta per ser tant atent i pacient.
  Varem ser tot un grup de diversos comarques catalanes i per cert molt ben avinguts.

  a tots GRACIES.

 56. Núria Cabos i Millan

  Hola! el 15 de novembre vaig anar a l’excursió del Figaró i em va semblar molt interessat. El Josep és molt atent, sempre responent tots els nostres dubtes i molt pedagògic. Segurament repetiré amb alguna de les properes sortides geològiques.

 57. Molt recomanable si t’agrada saber per on camines. A part d’ensenyar la tècnica de l’orientacio també t’explica el perquè de les coses. Molt satisfet.

 58. Hola, el passat diumenge vaig anar a una excursió sobre la geologia del figaró i em va pareixer molt interessant. Vaig aprendre molt i en Josep va estar en tot moment molt atent i disposat a explicar tot allò que li anavem demanant. Ho vaig passar molt bé i segur que en tornaré a fer una altra!!
  Núria

 59. Molt interessant. El curs m’ha servit per saber coses del mapa i de la brúixola que no sabia per a que s’utilitzaven. Números i senyals que veus, que saps que hi son, o no… , i ara se que son d’utilitat. Sempre va bé aprendre coses noves i mes si et seran útils i de seguretat. A reveure!!

 60. El diumenge 15 vam fer excursió geològica al Figaró. Vam anar des del Figaró fins al Puig Ciró (no hi vam arribar!). Es tractava de veure els diferents tipus de roques de l’entorn, tot situant-ho en un context paleo-històric per tal d’entendre aquestes disposicions.
  Molt interessant i molt profitós. Amb una quantitat d’informació que crec que no retindré tota i que hauré de continuar participant-hi per treure-hi més profit.
  Gràcies excursionsiGPS i Josep i a tots els profes-caminants.

  Fins la propera
  Helena

 61. El dissabte vàrem fer el curs de orientació a la muntanya amb excursionsiGPS, va ser força interessant i didàctic. El recomano per aquells que tenen dificultats amb un mapa i per els que no també es força interessant descobrir o repassar tècniques per treure’n mes profit.

 62. He fet el curs d’orientacio a la muntanya i l’he trobat molt interessant i sobre tot molt didactic.
  El recomano

 63. He fet el curs de GPS amb excursionsiGPS. M’ha semblat molt ben organitzat, entenedor i útil(felicitats per fer-lo així de planer). A mi em queda molta feina per fer, però crec que és un curs molt recomanable a tothom qui vulgui iniciar-se en el bon maneig d’aquest instrument.

 64. He fet un curs a mida amb excursionsiGPS i realment ha estat molt profitós. Ara ja puc esprémer al màxim les capacitats del meu aparell GPS i recolzar-me també en aplicacions mòbils i del PC. També sé que hauria de cercar quan vulgui renovar tot plegat.

 65. Hola,
  Amb el curs d’orientació he après moltes coses que podré posar en pràctica.
  Em va agradar i el recomano a tothom. ExcursionsiGPS ens va guiar i explicar tot d’una manera molt entenadora.
  Salut.

 66. Hola,

  Vaig fer el curs d’orientació i em va semblar entenedor, interessant i molt útil per tota persona que li agradi la muntanya.
  El recomano.

  Gràcies ExcursionsiGPS, em va agradar molt.

 67. Marc i Kiko, vam fer el de bruixola i mapes a l’abril. Molt interessant, instructiu i clar. Imprescindible per poguer fer travesses amb seguretat. Recomanable 100%.

 68. Hola,
  curs de GPS dinàmic i entretingut. La part teòrica al matí feta d’una manera entenedora i gens farragosa. Una bona presa de contacte amb aquest mundillo!
  La part pràctica es queda curta. Ens agradaria fer alguna coseta més però sen´s va molta pasta com a parella per un sol dia. Potser alguna clase individual més endavant!
  Queda pendent provar l’activitat de geocamins.
  Gràcies,

 69. Màrius Ferrer

  Molt bo el curs de brúixola i orientació amb el mapa. Entenedor, pràctic i sorprenent a voltes.

 70. Dir que el curs em va ser força pràctic, inclus curt.
  A nivell de practica, doncs cada gps es un món però alhora s’assemblen.
  A primera vista força practic, ara em falta a mi invertir hores i sobretot ara posar tracks o rutes ja fetes o jo dp passar-ho i netejar.ho.

  Quan tingui una mica de temps m’hi poso i ja et demanare sosssss!! jajaj

  i per part teva molt ben explicat i molt entenedor i valoro molt que fossim pocs alumnes.

  Fins al proper

  Sònia

 71. El curs de GPS ha sigut molt interessant. Hem descobert aspectes del GPS que desconeixíem.

  El recomano.

  L’única cosa que es podria millorar es la comunicació amb la gent durant la part pràctica.

  Gràcies

 72. Feia molt de temps que buscava fer un curs sobre com utilitzar el gps, i finalment el vaig trobar. Teoria i pràctica. Teoria de com funcionen els gps, per entendre l’aparell que tinc a les mans, i la pràctica, a part, de ser molt divertida, et permet apendre a utilitzar el teu gps, sigui la marca que sigui. L’únic problema, doncs que no em vaig adonar i ja va ser l’hora d’acabar. I pel que fa al “profe”, es nota que li agrada el que explica.

 73. El curso me ha dado exactamente los conocimientos que estaba buscando. Eramos poquitos y pudimos aprovecharlo al máximo. ExcursionsiGPS transmite su pasión por la montaña y la orientación.
  Merci y hasta pronto!
  Unai

 74. Bon curs i bona distribució entre teoría i pràctica.
  Explicacions clares i exercicis enfocats per posar-les al 100% en pràctica!

  Molt recomanable.

  Gràcies.

 75. M’ha agradat molt el curs, per fi tinc les eines per practicar bé amb la brúixola i mapa. Dia intens i ple de coses noves. Moltes gràcies per fer-ho fàcil!!!

 76. La veritat és que el curs d’aquest dissabte de brúixola i mapa va ser molt interessant. El dia se’m va passar volant.La teoria molt entenedora i amena, sembla fàcil, però quan et poses amb la pràctica t’adones que és més complicat del que et pensaves, però com tot, és qüestió de pràctica.
  Ara només falta dur la brúixola ben a mà en les properes sortides a la muntanya per posar a prova els coneixements i la informació rebuda. A veure si li fem treure fum!!!!!!!

  Gràcies!

  Lídia.

 77. Curs d’orientació i brúixola, molt necessari per a tots els afeccionats a la muntanya, pràctic i molt bé explicat. Gràcies.
  Ana y Francesc.

 78. El curs d’orientació amb mapa i brúixola ha estat molt útil. Explicacions clares i entenedores, i gran paciència d’excursionsiGPS en el moment de la pràctica!!!
  Gràcies!!!

 79. Hola.

  Estupendo curso para iniciarme en el manejo del GPS, ha sido ameno y muy interesante toda la información que has puesto a nuestro alcance.
  Moltes gracies.
  Salutacions,

  Ricardo

 80. Dissabte passat alguns de nosaltres vam participar en un curs amb ExcursionsiGPS i organitzat pel nostre Club. Vam rebre un allau d’informació sobre aparells GPS, mapes , programes per gestionar les nostres rutes i també per guardar-les i compartir-les. Ens va mostrar les eines més bàsiques i les noves maneres per orientar-nos i intercanviar-nos informació amb altres persones o clubs. Aquest curs ha estat un bon punt de partida per motivar-nos i conèixer millor aquest aparell, el GPS, i aquests programes com el Compegps i la web de l’Institut Cartogràfic de Catalunya amb Vissir que ens permet conèixer i visualitzar amb mapes i ortofotos el nostre país. Finalment la web Wikiloc una potent base de dades amb rutes de tot el món on ens podem registrar i compartir la informació generada pel nostre GPS i descarregar el que altres clubs comparteixen amb aquesta eina.
  Pels que no van poder venir i pels que ens vam perdre alguna cosa, podeu trobar tot el contingut del curs i molt més al blog que ExcursionsiGPS ens fa arribar https://excursionsigps.wordpress.com/
  Un curs per la nostra seguretat i per la de tots aquells que ens acompanyeu en les nostres caminades.
  Podeu consultar en Wikiloc el registre d’algunes de les caminades d’aquest últims anys del Club Excursionista Salouenc
  Gracies, salut i arreveure !

 81. Hola

  Vaig fer el curs el 18 d’octubre. Vaig trobar que estava molt centrat en allò que s’explicava en la oferta del curs. Per tant, era el que m’esperava. Ara em tocarà aprofundir els coneixements amb un altre curs

  Gràcies

  Xavier Corbera

 82. Vaig fer el curs de GPS el 18 d’Octubre. Molt recomenable per introduir-se en les bases i utilitts del GPS.
  M’ha estat molt útil per coneixer els fonaments del GPS i punts a tenir en compte a l’hora d’utilitzar mapes i traks. A més a més a la part practica excursionsiGPS va ser capaç d’adaptar-se a les peculiaritats de cada model i resoldre els nostres dubtes.

 83. He fet una sessió d’introducció al GPS, 4h individuals amb ExcursionsiGPS, seguint el meu ritme…Francament ha estat molt útil per enterndre i aprendre a utilitzar el GPS i la seva utilitat en les excursions i l’alpinisme. ExcursionsiGPS explica molt be i compagina la teoria amb la práctica. Val la pena!
  Salutacions

 84. vaig fer el curs d’orientació el passat 20 de septembre i va ser molt didàctic,amb bons companys,bones instruccions per fer servir el mapa i brúixola.Gràcies ExcursionsiGPS.

 85. Hice el curso de GPS el pasado sábado 13 de septiembre. Me llevé una grata sorpresa porque excursionsiGPS fue capaz de transmitir de una manera fácil y amena tanto la parte teórica como la práctica. Me pareció de mucha utilidad la teoría ya que te explica conceptos que si no tienes claros te dificultan el uso del GPS. Un curso totalmente recomendable para todo aquel que quiera utilizar un GPS para la ayuda de orientación en montaña.

 86. Molt interesant el curs de la bruixola. Serveix per iniciarse en el mon de la orientacio!

 87. Vam fer el curs d’orientació fa un parell de caps de setmana i la veritat és que va ser molt profitós. Explicacions molt didàctiques i tot adaptat al nostre ritme. Una bona manera de començar amb això de la orientació, que és molt interessant, divertit i útil.

  Gràcies ExcursionsiGPS!

 88. No sé si a aquestes alçades diré alguna cosa nova després de tots aquests comentaris. Aquest curs en principi havia de ser un regal d’aniversari per al meu company, que era qui realment estava interessat, però la veritat és que com a acompanyant, també ho he passat molt bé escoltant les explicacions del professor, molt didàctiques i ajustades al nostre ritme. Pensava que un curs d’aquestes característiques se’ns faria molt costa amunt però vet aquí que ha anat tot molt bé. Gràcies i fins la propera.

 89. El passat 31 de maig vaig fer el curs de GPS. Interessant per introduir-se en aquest món.

 90. A finals de maig, vaig fer el curs de gps i cartografia digital; molt ben explicat, m’ha sigut útil i molt motivador, de cara a apendre més sobre cartografia, el tema de sensibilitat i precisió del gps, diferencies entre ruta y track, i conceptes bàsics, límits i utilitat de programes informàtics.. Guau hi ha tot un món darrera, que mica en mica aniré esbrinant, aquesta web es genial hi ha un munt d’informació, gràcies ExcursionsiGPS!!

  Ara de moment tirant del mòbil, programes informàtics i aplicacions, pensant en comprarme un carregador solar, sino per mes que hagi asimilat el que vas explicar, de poc em servirà sense bateria jaja!

 91. Hola a tot”s!

  Jo vaig fer un curs de GPS el passat 31 de maig i estic força contenta amb lo après. La classe està molt ben estructurada i es de molta ajuda la síntesi que fa ExcursionsiGPS sobre l’aparell GPS i com funciona. Desprès de tenir aquestes nocions bàsiques es més fàcil entendre manuals amb informació més ampliada.

  La classe pràctica també va estar molt bé i força divertida. Segurament repetiré amb ExcursionsiGPS. Espero que hi hagi alguna vegada que organitzi un curs d’orientació o alguna cosa interessant per Tarragona.

 92. Javier Coll Elizalde

  Hola,

  Estuve el pasado Sábado en el curso de GPS. Me pareció muy ameno y práctico, con la información necesaria y justa para quien quiera empezar. En poco tiempo aclaras muchos conceptos. Muchas gracias.

  Javier

 93. Buenos días
  Soy Cesar y he realizado los dos cursos el de orientación y el de gps con ExcursionsiGPS.Los 2 me han parecido perfectos.Una parte de teoria muy buena y hacertada por parte del profesor fruto de su experiencia y profesionalidad dando los temas utiles y necesarios sin enrrollarse en cosas que no tienen importancia , sin prisas atendiendo todas las dudas de los alumnos.La segunda parte de los cursos es practica,practica,practica,tiene preparadas unas excursiones en las cuales practicas muchas ,muchas veces lo que se ha visto en la teoria resolviendo todo tipo de dudas tanto a nivel general como a nivel individual.

  Un saludo,nos vemos perdidos por el monte.

 94. Mercè Garrido

  Hola.
  Vaig anar amb excursionsiGPS al Pas de la Casa fent l’excursió fotogràfica a muntanya. L’hora dels prats: estanys i flora alpina.
  Cal dir que tot i ser finals de maig ens vam trobar neu, però no una mica bastanta i de fet va començar a nevar però nosaltres vam continuar fent fotos.
  Va ser molt profitós. Em va agradar, perquè en Pau ens anava explicant conceptes i quan i com haviem de fer servir l’apertura del diafragma, la velocitat i moltes coses i en el moment feiem fotos per veure si podiem aplicar els conceptes que ens havia explicar. Feies una foto i si no quedava com tu volies allà hi era excursionsiGPS per dir quins paràmetres haviem de canviar.
  Com que havia nevat, estava molt tapat i no vam poder fer fotos amb el sol i les seves ombres i tampoc vam arrivar a dalt per por de trobar més neu.
  Abans quan feia fotos sempre les feia amb automàtic i ara intento aplicar el que ens vam explicar en Pau.
  També vull agrair el comportament d’excursionsiGPS. Sempre pendent de tots i en especial a mi que em va ajudar molt per creuar els rierols que hi havia per tot arreu.
  Com anècdota, dir que quan ja baixavem, quan excursionsiGPS em va agafar la mà per creuar vaig saltar abans de temps i faig ficar la cama a l’aigua que estava glaçada
  Tot i que feia un fred que pela, tornaria a anar tant perquè m’agrada la muntanya i perquè vaig aprendre molt amb un dia en plena naturalesa.

  Gràcies ExcursionsiGPS i Pau.

  Mercè Garrido

 95. Hice una clase de orientación con excursionsiGPS, y la verdad es que me quedé muy satisfecha.
  Se nota que excursionsiGPS es un profesional muy comprometido, que trata realmente de dar el mejor de su mismo en su trabajo, de transmitir a la vez cualidad y cantidad.
  En el seno de una clase colectiva, también fue atento a cada uno, dando respuesta individual cuando se lo pedía (yo a menudo 🙂

  Si, muchas gracias excursionsiGPS, he apreciado mucho tu clase…
  Marie

 96. El passat 17 de maig de 2014 vaig participar en el curs de Brúixola i orientació de muntanya. Va ser un dia molt interessant i enriquidor, aprenent a interpretar els mapes tot fent servir la brúixola. Crec que és encertat que hi hagi una primera part teòrica i una segona part pràctica. Espero posar en pràctica els nous coneixements adquirits! Moltes gràcies per la paciència excursionsiGPS!

 97. Mª Jesús Gordo Nicolás

  Me llamo Mª Jesús y he asistido al curso de orientación con mapa y brújula del día 17 de Mayo. La organización y distribución de las clases teóricas y prácticas me han parecido muy acertadas. También consigue el profe, excursionsiGPS, que se haga ameno cosa que se agradece, en mi grupo lo pasamos bien y nos hechamos una risas muy buenas y lo más importante es que sales con la seguridad de que has aprovechado y aprendido.
  Saludos,

 98. Hola excursionsiGPS, estuve en el taller de GPS que impertistes, de la feria de senderismo de Duesaigües. Me gusto mucho tu trabajo y lo sencillo en la comprensión de como te explicas. Felicidades. Salut i força

 99. Jo vaig fer el curs de compe gps el dissabte 5 d’Abril.

  Apart de l’atenció de venir-me a recollir a l’estació del tren, el curs va respondre a les meves expectatives. ExcursionsiGPS va presentar l’aplicació d’una manera molt estructurada i va respondre amb paciencia i eficiencia tots els meus dubtes.

 100. Miguel Ángel Fernández

  Asistí al curso el pasado día 15 de marzo. Resultó didáctico, ameno y útil para adquirir unos primeros conocimientos para empezar a trastear con un GPS. Como además la clase fue en “petit comité”, pues mejor que mejor. En resumen, recomendable para el que quiera introducirse en este campo sin las carencias de hacerlo en plan autodidacta.

  Miguel Ángel

 101. Hola excursionsiGPS,
  Vàrem fer el curs d’orientació amb brúxula i mapes. Ens va agradar molt la presentació inicial al Centre Cultural amb la història i exemples pràctics del que després anàvem a veure. Sobre el terreny, hem de reconèixer que, al principi, voliem fer servir totes les tècniques alhora i, jajaja, un bon embolic! Semblava que no havíem agafat un mapa mai! Però, la ruta preparada era ideal per, poc a poc, anar assimilant totes elles i, escollir la millor per a cada moment.
  Ja tenim un nou mapa E25 i hem preparat una de les moltes rutes que farem.
  Moltes gràcies per la teva paciència, els teus consell a la muntanya. Ens veiem al proper curs de GPS.
  Visca la muntanya!

 102. Hola excursionsiGPS,
  ti escric despres d’una setmana de pràctiques amb el meu GPS.
  El teu curs m’ha set molt valid i he progressat molt.
  Ara estic fent practiques amb Gps-Land.
  Molts records
  Rosario

 103. Hola excursionsiGPS:
  Espero que no desistas de hacer cursos de montaña por culpa nuestra,
  pero creo que el desarrollo estuvo muy bien e intenso,
  la pega fue la practica que no pudimos desarrollarla por el mal tiempo,
  el domingo, fui a una travesía con mi Garmin, pero los Waypoint marcados y registrados
  no aparecen en el mapa.
  tengo que seguir trasteando los programas del ordenador y el GPS.
  un saludo ffort.

 104. Hola excursionsiGPS
  el curset molt be pro les practiques que es lo que aprens mes el dia no ens va acompanya gracies

 105. Hola excursionsiGPS!
  Me gustó mucho el curso de orientación con brújula, hacía años que quería saber como utilizarla y, por fin, he aprendido. Eres un buen “profe”. Tus explicaciones son claras y amenas. Se lo recomiendo a todos que hagan montaña porque, aunque casi todos utilicemos GPS, la brújula y el mapa son las mejores herramientas para orientarse.
  Un saludo y hasta pronto

 106. Hola excursionsiGPS, el teu curs d’orientaciò amb mapa i brùixola l’he trobat molt interessant.
  La didàctica clara i ben documentada.
  Naturalment, per aprofitar-lo al màxim, pertoca als alumnes fer pràctiques de camp.
  Fins a dissabte per fer el curs de GPS
  Cordialment Rosario

 107. Diego Sanchez Quesada

  Hola excursionsiGPS.
  siento tardar tanto en escribir, el trabajo no deja mucho tiempo.
  El curso de brujula y mapas fue muy interesante, tenia muchas ganas de saber utilizar ese pequeño artefacto y gracias a ti ya se un poco mas.
  el día fue muy completo y las explicaciones me resultaron muy claras.
  En definitiva muy recomendable para todos.
  Gracias y un saludo

 108. Hola, excursionsiGPS.
  Decirte que el curso de orientación mapa y brujula que hice la pasado sabado me gusto mucho, tanto tu forma de explicar, como los temas tratados. Me atrevo a recomendar esta pequeña formación a todo aquel que le guste practicar tanto senderismo como alta montaña. Yo como cada vez más gente, utilizo como norma el GPS, pero creo que es un grandisimo error dejar de lado los sistemas de toda la vida como el papel y la brujula.
  Un saludo

 109. Va ser una escapada interessant i en molt bona companyia. Vaig aprendre molt i tot i tenir només una càmera compacte amb opcions manuals van sortit bones fotos.
  Espero tornar-ho a repetir

  Carme

 110. Un curs de fotografia hivernal molt interessant pel lloc triat però poc hivernal aquell cap de setmana, ja que el clima no va acompanyar el propòsit. Tot i així, vaig gaudir amb la companyia del grup i la xerrada d’en Pau, un gran fotògraf.

  Vaig descobrir que la regla dels terços es pot aplicar a moooltes més coses a part de la composició. 🙂

  Salut,
  Marc

 111. Sobre el curs de fotografia hivernal: Tinc un bon record de la sortida i dels companys. És molt interessant poder compartir la passió de la muntanya i la fotografia amb gent amb el mateix interès. Fent moltes fotos i parlant de fotografia (a part dels altres 2/3 de la conversa) és com se n’aprén.

  Per mi llàstima que no va poder ser una sortida massa hivernal. Una setmana abans i potser enganxavem més gel, neu,… a veure si teniu més contactes amb el de dalt!

  A part d’això m’ha agradat molt el paratge… a vegades les coses més properes solen ser les més desconegudes…

  Salutacions i endavant!
  Jordi

 112. Una introducció al món del gps molt instructiva,didactic i un professor amb moltes ganes d’ensanyar.
  Enhorabona!

 113. Eloi Alcalde Medinac

  el curso de fotografia fue genial y provechoso! lo fue tanto para los que se iniciaban en este mundo como para los que lo dominan, realmente enriquecedor, yo personalmente he mejorado notablemente y no será el último que haga, ya que salí muy satisfecho. La atención personalizada y la dedicación de los monitores es de agradecer y se traduce con resultados positivos

  un saludo !

 114. Molt bon curs de fotografia digital amb càmera reflex. Fins ara només utilitzava el mode automàtic, i amb aquest curs he adquirit els coneixements per poder fer les fotografies en model manual i controlar jo els paràmetres. Per mi el diafragma, la velocitat, la ISO, la sobreexposició o la subexposició eren conceptes desconeguts. És impressionant el que pots arribar a fer si controles aquests conceptes. M’ha donat unes noves expectatives en el camp de la fotografia espectaculars. Recomanable a tothom.

 115. Hola excursionsiGPS
  La verdad es que sali muy contento con el curso, pues hace tiempo que tengo el gps y no le he sacado ni un10% del rendimiento, espero que ahora con los conocimientos que saque en el curso pueda disfrutarlo mucho mas.
  Saludos y hasta el proximo curso.

 116. Hola excursionsiGPS
  El curs de GPS, mapes i programes m’ha resultat molt profitós. Ara conec millor tots els possibles usos del meu GPS. Les teves clares explicacions i la il·lusió mostrada m’han contagiat a saber més de l’aparell i a ampliar coneixements del fins ara enrevessat món dels mapes cartogràfics i els programes d’ajuda per preparar una excursió. Salutacions.

 117. Hola excursionsiGPS.
  Et deixo aquí el meu comentari respecte al curs del dissabte sobre GPS i cartografia. Per a mi ha estat molt positiu i amè, agraint molt la part pràctica, en la que vaig poder comprovar sobre el terreny les coses apreses prèviament.
  Tan sols voldria fer-te una petita referència vers la possibilitat d’ampliar la segona part del curs amb la manera com es transporten els resultats obtinguts a la part pràctica sobre el mapa, és a dir, descriure de manera ràpida com s’ha de fer per passar el track de la gimcana del matí al PC a través del programari del CompeGPS Land. Igual és una cosa que es dóna per sabuda, però penso que quatre normes bàsiques ens ho faria més entenedor.
  Moltes gràcies per tot i espero veure’ns aviat en propers cursos.
  Salutacions.
  Montserrat Llop.

  • Hola Montserrat
   Gràcies pel comentari. El que em demanes és el curs de programari CompeGPS land. Aquest curs consta de 4 a 5h i anem veient totes les possibilitats del programa. On mentres explico aneu fent exercicis. Degut a la poca demanda el faig de tant en tant. Quan en faci un de nou ja rebràs la informació.
   Sinó et queda els cursos a mida. On de forma individual treballem aquells aspectes que necessitis.

   Espero veure’t a més cursos.

   Salut i a pujar muntanyes

   ExcursionsiGPS

 118. Bon dia,

  Envers el curs del 30 de novembre sobre el GPS, comentar que vaig trobar a faltar una explicació més detallada sobre el funcionament de l’aparell (finestra a finestra en un power point).

  Gràcies i fins a una altra,

  jma

  • Bon dia Josep Ma
   Gràcies pel comentari. L’objectiu del curs és apendre els fonaments dels aparells GPS. Però degut a la gran diversitat d’aparells, no es pot enfocar un curs a veure pantalla per pantalla un sol model. Es fa general per saber com funciona i com s’interpreta la informació que ens dona.
   Quan és una formaci´ño molt específica d’un sol aparell, es fa un curs a la carta o a mida. On llavors et vaig resolent totsd aquells dubtes que tens, al teu ritme i al teu nivell. Aleshores podem anar mirant pantalla per pantalla. Aquests cursos a mida els faig individuals o per parella, i contem tantes hores. Són a 20€/h.
   Espero veure’t en noves activitats i cursos que organitzo desde ExcursionsiGPS

 119. Bon dia.

  Ahir vaig fer el curs de GPS. Perfecte que fos en dissabte per a poder-hi assistir. El vaig trobar molt ben orientat i molt didàctic.

  Molt bona feina, excursionsiGPS. Gràcies.

  salutacions.

 120. Vaig fer aquest passat 24 de novembre l’excursió-curs fotografic al Montseny i ha sigut molt profitosa. A part de l’excursió que no te cap dificultat, les explicacions començan des del més bàsic i després amb altres utilitats de la càmera que ni conexia. Totalment aconsellable per començar a dominar la fotografia a la muntanya.

 121. He fet el curs de GPS i realment es molt útil. Marc ho explica de forma molt dinámica i divertida.

 122. Dissabte passat vam fer el curs de Compe GPS Land. Ha sigut molt interessant i hem aprés coses que desconeixia totalment del programa. M’ha agradat molt. En Marc és un gran professor que s’adapta a les necessitats de cadascú.

 123. El curset de GPS és imprescindible!!
  ExcursionsiGPS en sap un munt i ho explica de forma sencilla i divertida.

  Recomenat 100%

 124. Hola excursionsiGPS, encantat del curs de GPS, crec que he aprés a fer anar unes parts bàsiques que hem serviran per fer excursions, sortides etz. però també he descobert que te molts paràmetres, aplicacions, mapes, programes i diferents tipus de dispositius amb les seves diferents posibilitats. Es un mundillo que hem fascina i espero seguir aprenen amb els teus cursets.

 125. He fet recentment el curs de GPS nivell basic amb ExcursionsiGPS i he de dir dues coses.
  Una es que ja sé fer servir totes les funcions del GPS!! I l´altra es que en Marc ens ho ha sabut explicar tot de forma molt clara i divertida

 126. Vaig fer el curs d’orientació amb bruixòla el passat 21 i el que puc dir és que m’he quedat amb ganes de fer el de GPS. Clar i pràctic, poc més es pot demanar!. Moltes gràcies per tot excursionsiGPS

 127. Vaig poder gaudir del curs d’orientació amb brúixola fa pocs dies. Va ser molt instructiu i a la vegada molt divertit. ExcursionsiGPS va trobar l’equilibri perfecte perquè fos un dissabte molt agradable.

  Un curs que tots els que estimem la muntanya hauriem de fer.

  Desitjant fer el curs de gps !

 128. Hola,
  El fin de semana pasado asistí a un curso de orientación, mapa y brújula, la verdad es que me gustó y quedé sumamente satisfecho, fácil de comprender y de llevar a la práctica. Un curso que todos los amantes de la montaña, excursionistas y deportistas deberíamos de hacer.
  Saludos
  Rafa

 129. Hola!
  Doncs sí, no ho hauria de dir jo precissament, però la sortida va anar molt bé, de debò. Tots vem disfrutar fent tot tipus de fotografia, com podeu veure als exemples, i xerrant de fotografia… i d’altres moltíssims temes 🙂
  És veritat que al final del dia el temps no va acompanyar, però vaja, això serà un motiu per tornar-hi. De moment queda un magnífic record de l’excursió, de les fotografies i dels companys.
  Salut i fins aviat!
  Pau.

 130. Héctor Fernández

  Ahir vaig assistir al curs d’orientació amb mapa i bruíxola i el vaig disfrutar molt. Va respondre molt bé a les meves espectatives, pràctic, directe i amb la informació necessària per tenir unes nocions bàsiques per poder moure’ns per la muntanya amb una mica més de seguretat i coneixement. Vaig poder aprendre a llegir un mapa correctament i poder utilitzar-lo juntament amb la bruíxola, amb una sèrie d’exercicis pràctics per poder complementar la informació rebuda a la classe teòrica. Molt bon curs!

 131. La setmana pasada varem fer una Excursio/curs fotografic, a Montserrat. Amb en excursionsiGPS i en Pau. Ha sigut una excursio molt amena, ven dirigida i on he apres a millorar en meu enfoc fotografic. A mes tambe m’ha servit per descobrir uns paratges, que tan sols coneixia com a “dominguero”. Repetire a poc que pugi.

 132. Després de passar un matí amb excursionsiGPS, puc dir que és força competent i sap explicar la materia de manera entenedora.
  No obstant i com que el tema GPS, cartogarfía, orientació, . . . pot arribar a ser molt ampli, cal tenir més o menys clar abans de començar “què vols que et solucioni el GPS”.
  Pere

 133. Molt bé el curs particular de CompeGPS Land i Wikiloc del 5 de setembre. Rigorós,
  amè i, per mi, imprescindible. Configurar les opcions del programa, eliminar els
  punts innecessaris d’un track, afegir-ne de nous, separar tracks, unir tracks i,
  sobretot, exportar les dades de la llista de punts per poder-les treballar en Excel:
  un 10! En acabat, pujar els tracks a Wikiloc. Moltes gràcies per les teves
  explicacions i les teves orientacions. M’has ajudat molt en el treball de recerca.
  Ens veiem aviat en un proper curs o en els tallers-excursions de fotografia, que fan
  molt bona pinta!

 134. Hola excursionsiGPS,

  Una explicació fantàstica dels GPS. La resta de gent del despatx s’han apuntat les pàgines web de referència i el dia del curs.

  Albert

 135. bona nit! estic interessada en fer el curs però he vist que ja és massa tard per dates.Es faran nous cursos? m’agradaria apuntar-me.

  • Hola Beth
   Curs d’aquest tipus cap a la primavera el tornarem a fer.
   Però durant tot l’any fem els cursos a mida. Són cursos individuals o per grups molt petits. On el ritme i la disponibilitat el marqueu vosaltres. Són cursos que surten a 25€ /hora. I en aquests cursos podem fer el mateix que el curs general o adaptar-ho a les vostres necessitats. Al ser en petit grup o individual, el ritme el marqueu vosaltres. Si voleu més ràpid, doncs anem per feina, i si no ho enteneu ho expliquem fins a entendre-ho. Al final contem tantes hores i ja està.
   Qualsevol dubte ens pots trobar a excursionsigps@hotmail.com

   Salut i a pujar muntanyes
   excursionsiGPS

 136. Hola excursionsiGPS

  Jo també estic interessat en aquest curs, podries failitarme les dates en que faras els cursos?

  gràcies, David

  • Hola David
   A la pàgina principal del bloc hi ha la informació del curs d’orientació, gps i cartografia digital que realitzem a1quest octubre. Hi tens informació i els enllaços per inscripcions i continguts.
   T’hi espero.

 137. Marc Ruiz Trubat

  Hola excursionsiGPS,

  Igual que en Frederic, a mi m’interesseria molt un curs d’aquest tipus, però sóc de Pineda de Mar. Em pots informar també al meu correu de les condicions per fer un curs intensiu i individual?

  Gràcies,

  Marc

 138. FREDERIC CALLADO

  Hola, bona tarda

  Acabo de veure el curs de GPS, Orientació, Mapa digital, CompeGPS, etc. que es farà durant els propers mesos d’Abril i Maig i estic molt interessat en ell, el problema es que visc a Sant Cugat del Vallés i molts dels dies del curs no podria venir.
  Hi hauria alguna possibilitat (ja que anuncieu classes individuals) de fer aquest temari de manera intensiva i per a mi sol ? Podem parlar-ne?

  Salutacions

  Frederic

  • ExcursionsiGPS

   Bon dia Frederic
   Doncs també faig d’intensius i individuals si és necessari. El participant marca el ritme i quines necessitats té. Jo adapto el curs al temps de que disposis i al nivell d’aprenantatge. O sigui tu marques el ritme. T’acabo de contestar per mail.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: